Hlavní obsah
Článek

Poslední dny by modelce Romaně Pavelkové (39) rozhodně nemohl nikdo závidět. Rusovláska je denně pod palbou otravného fanouška. Začalo to jedním hovorem z neznámého číslo, teď čelí desítkám zmeškaných telefonátů, které nekončí.

„Už několik dní jsem v opravdu nepříjemné situaci. Trvá to od 17. března, kdy mi volalo neznámé číslo, muž na druhém konci pozdravil a než se stihnul představit, telefon utichnul. Pak volal ještě několikrát,“ svěřila se Super.cz Romana s tím, že myslela, že se jedná o omyl. Modelka řadu let podniká a jedno z čísel, které využívá pro svou práci, je tudíž lehce dohledatelné na webu.

„Své číslo bych jinak veřejné neměla, ale podnikám a mé číslo musí být dohledatelné. Občas mi někdo zavolá, jsem na to zvyklá a nevadí mi to, většinou je to v dobrém, s lidmi si popovídám a je konec. Poslední dny jsem ale pod palbou stalkera,“ svěřila se nám Romana, která hodlá extrémní chování řešit.

„Mám za pár dní zmeškaných přes 150 hovorů z jednoho čísla, ten člověk mi volá i čtyřicetkrát denně, jestli to neutichne, hodlám to řešit na policii,“ prozradila nám modelka, která už s podobným chováním v minulosti měla zkušenost.

„Už jednou se mi to stalo. Ten člověk mi psal, i když jsem přišla domů, kde jsem parkovala, kam a v kolik chodím, to mě dost zneklidnilo. Tohle je další extrém. Doufám, že to utichne. Podívala jsem se, komu číslo patří, nejsem jediná, koho obtěžuje, dohledala jsem si, že uráží a vulgárně napadá cizí lidi," dodala Romana Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám