Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Neyleen Ashley (33) tvrdí, že má největší poprsí ve Spojených státech. To se ale nejspíš brzy změní. Implantáty si totiž chce nechat odstranit.

Neyleen kvůli velikosti poprsí trpí bolestmi hlavy a zad. O těle, jaké má dnes, prý snila odmala, a tak si nechala prsa zvětšit na největší, ve Státech povolenou velikost. Zvětšení podstoupila už třikrát. To se jí ale nakonec nevyplatilo.

„Vždycky jsem trpěla na migrény, ale před třemi lety se dost zhoršily. Skoro denně mě bolí ramena a cítím hrozný tlak na šíji. Kvůli poprsí navíc nemůžu běhat ani cvičit,“ postěžovala si na sociální síti.

„Nechám si implantáty odstranit a odsát tuk nebo si je nechám vyměnit za menší,“ rozhodla se.

Doplnila ovšem, že ji lékaři varovali, že půjde o velký zákrok, při kterém jí odeberou hodně tkáně a zůstanou jí po něm jizvy.

Do svého poprsí vrazila influencerka už skoro 400 tisíc korun. Fanoušci ho převážně obdivují, ale najdou se i tací, kteří usoudili, že by bez implantátů vypadala lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám