Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (41) a vévodkyně (42) z Cambridge si užívají cestu do Belize plnými doušky. Na sociálních sítích se dělí o zážitky s místními, kteří je například učili, jak přežít v pralese. Včera se pak účastnili recepce u příležitosti Platinového jubilea Alžběty II. a Kate byla opět dokonalá.

Vynesla růžovou třpytivou róbu od britské značky The Vampire's Wife v hodnotě 73 tisíc korun, kterou má na svědomí Susie Cave, manželka proslulého rockera Nicka Cavea.

Outfit vévodkyně doplnila stříbrnými sandálky, prošívaným psaníčkem a diamantovými náušnicemi.

Šaty byly navrženy speciálně pro tuto příležitost. Vévodkyně je fanynkou práce Susie Cave, její model vynesla například během třídenního pobytu v Dublinu v březnu 2020.

Vévodkyně se obléká vždy velmi vkusně a dává si na svých outfitech záležet. Fanoušci to nesmírně cení a pro fanynky je pochopitelně vzorem. V Belize oslnila i hned po příjezdu, kdy se na pláži přivítala s místními v letních šatech v barvách tamní vlajky.

Reklama

Další články

Načítám