Hlavní obsah
Článek

Stejně jako v předchozí řadě Agáta Hanychová (38), ani její nástupkyně Dominika Myslivcová (29) se v reality show Like House příliš dlouho neohřála. Ukončení jejího působení ve vile bylo plánované. Místo po ní převezme bývalá hvězda lechtivých filmů Silvia Dellai.

„Celá ta parta mně neskutečně přirostla k srdci. Byli to takoví moji mladší sourozenci. Budou mi hrozně chybět,“ loučí se s novými kamarády Myslivcová. „Doufám, že o víkendu ke mně přijdou všichni účastníci na grilovačku a dáme si společné karaoke. Věřím, že naše přátelství neskončí mým odchodem z vily,“ dodává blondýnka, která si v začátcích své kariéry vysloužila přezdívku Česká Barbie.

Již 28. března se fanoušci pořadu můžou těšit na novou posilu týmu, bývalou hvězdu erotických filmů Silvii, která má kořeny v Itálii a dnes se živí jako influencerka a DJka, která miluje vaření. Mimo jiné se věnuje bojovým sportům, o čemž svědčí její sociální sítě a vyrýsovaná figura.

„Trochu se bojím toho prvního momentu, až se tam objevím. Jsem zvědavá, jak se ostatní zatváří,“ neskrývá obavy z nástupu do vily Silvia. „Jsem horká krev, ale umím se kontrolovat,“ prozradila o sobě nová soutěžící. Reality show vysílá stanice Prima Show.

Reklama

Další články

Načítám