Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Kate a princ William (41) vyrazili na diplomatické cesty do Karibiku. Jejich první zastouvkou se stal stát Belize, který stále patří do zemí Commonwealthu.

Kate se na pláži a mezi místními objevila v krásných letních šatech v barvách vlajky Belize. Vévodkyně oblékla šaty americké značky Tory Burch za 15 tisíc, které doplnila velmi výraznými modrými náušnicemi francouzské značky Sézane za 1 200 korun. Nezapomněla si vzít i něco z britské módní kolekce, a to kabelku, kterou navrhla Anya Hindmarch a Kate ji vynesla už v roce 2011.

Během aktivitami nabitého dne, kdy si s Williamem i zatančili s místními ženami, obula vévodkyně dvoje boty. Oblíbené sandálky na klínku později vyměnila za světlé polobotky.

„Třásli svými boky jako by se nikdo nedíval,“ popsala jejich taneční průpravu místní organizátorka Laura Cacho. Kromě tance ochutnal královský pár také místní speciality včetně sladké kaše Sahau. Kate s Williamem v Belize započali svou osmidenní cestu po Karibiku v rámci platinového výročí královny Alžběty II. (†96)

Reklama

Další články

Načítám