Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Davida Gránského (32) není herečka, ale optička. Nyní si Nikola poprvé vyzkouší, jaké to je při natáčení. Spolu s manželem se objeví v nové show televize Prima Můj muž to dokáže. "Jsem trošku nervózní, protože úplně nevím, co mě čeká," řekla Super.cz Nikola. "Je to premiéra pro nás tři," doplnil ji David.

Pár se těší na svoje první dítě, Nikola je v 6. měsíci těhotenství, takže má spoustu jiných nových starostí. "Pokojíček pro dítě už máme, zatím prázdný, teď začínáme se sháněním dalších věcí," prozradila Nikola, která se cítí v těhotenství dobře a zatím přibrala devět kilo.

Pohlaví miminka už vědí, ale zatím ho nechtějí prozradit. "Vychutnáváme si, že něco víme jenom my a naši blízcí, ale asi se to všichni brzy dozvědí. Ostatně možnosti jsou jen dvě, hlavně aby bylo miminko zdravé. A z těch dalších možností si pak vybere samo v průběhu života," zažertoval David na téma různých pohlaví, kterých už je nepočítaně.

Vrátili jsme se k soutěži, kdy budou partnerky známých mužů sázet na schopnosti svých protějšků. Na co by Nikola vsadila maximum? "Nemám představu, co tam kluky může čekat za úkoly. Ale Davidovi věřím samozřejmě naprosto ve všem," usmívala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám