Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sourozenci Schickovi spolu mají hezký vztah. Fotbalista Patrik Schick žije a pracuje v Německu, modelka Kristýna Schicková má svůj život v České republice. Vídají se jen výjimečně, což je škoda, protože se oba stali v podobné době rodiči. Patrik má starší dcerku Victorii a syna Nicolase, Kristýna dvouletého Elliota.

Naposledy se hráč německého klubu Bayer Leverkusen a úspěšná modelka a influencerka viděli o Vánocích. Modelka neměla ani možnost se příliš sblížit se svou švagrovou Hanou, za svobodna Běhounkovou. „My se tolik nestýkáme. Bydlí v Německu, ony tady. Když je nějaká rodinná akce, tak se vidíme. Že bychom si volaly, psaly, nebo si posílaly přáníčka, tak to ne. Spíš se snažíme stmelovat, když se vidíme s rodinou. Chceme, aby naše děti věděly, že mají bratrance, sestřenice,“ vysvětluje modelka.

Kristýna Schicková by se nebránila dalšímu dítěti. „Doufejme, že do konce roku přiletí čáp a bude mít Elliot dalšího sourozence,“ usmívá se kráska a jedním dechem dodává: „Zatím se snažíme, doufám, že do konce roku se to snad povede.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám