Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi rodiče, pro které je důležité zachovat si vlastní práci. Kristýna Schicková (27) se proto brzy po porodu syna Elitoa vrátila k modelingu. Nyní se dokonce odvážila bez dítěte vycestovat na téměř týden do zahraničí. „Mám úžasného manžela a skvělé babičky, o Eliotka bylo teda báječně postaráno. Navíc on chodí do jesliček, takže má i o zábavu postaráno,“ vysvětlila nám modelka.

Sestra fotbalové superstar Patrika Schicka odcestovala na focení do Spojených států, kde před vstupem do manželství žila. „Odletěla jsem tam využít dvě pracovní nabídky. Mám stále platná víza, a tak jsem neváhala a práci vzala,“ vysvětluje Schicková v našem rozhovoru, který jsme dělali na fittingu před přehlídkou Beaty Rajské.

Dva dny strávila v Los Angeles a tři dny fotila v Aspenu značku kašmírového oblečení. Poté si ještě odskočila na otočku do Las Vegas, kde se jí podařilo zhodnotit vydělaný honorář. „Měla jsem možnost odletět na 10 hodin do Las Vegas, kde jsem šla gamblit, a ze stodolarového chipu jsem vydělala tři tisíce dolarů,“ raduje se Kristýna Schicková.

Pro Kristýnu byla cesta velmi přínosná. Uvědomila si, že jí život v mateřství vyhovuje. „Zjistila jsem, že moji kamarádi jsou stále na stejném místě, že se v životě neposouvají. Mým kolegyním je mezi 30-35 lety, nemají rodiny, vztahy, pevné kořeny. Stále jezdí s kufrem po různých lokacích. Jsem ráda, že jsem měla možnost zakotvit a mít rodinu,“ uvedla Kristýna Schicková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám