Hlavní obsah
Článek

Na obrazovky míří další řada show Farmář hledá ženu, ve které si letos čtyři farmáři a jedna farmářka zkusí najít životní lásku.

Něco málo o soutěžících jsme vám prozradili již před pár měsíci, kdy měli diváci a divačky možnost napsat dopis tomu farmáři či farmářce, kteří je nejvíc oslovili a přijet za nimi na statek zabojovat o jejich srdce.

V nové řadě úspěšné reality show se představí tito hospodáři:

Josef Kučera (28), nejmladší z letošních účastníků, který má dva inženýrské tituly a hledá ženu milující přírodu. Dále Pavel Pollreich (57), který dokazuje, že farmáři mohou být i romantici. Pavel totiž hledá ženu, které by psal básně. O lásku zabojuje i František Mařík (36), hledající klidnou a přívětivou ženu. Farmář Zdeněk Slouka (36) hledá podnikavou a pohodovou partnerku. Jediná z žen Andrea Víznerová (38) touží po tolerantním muži s dobrou povahou. Kromě toho, že Andrea miluje nadevše své koně a farmu, je také dobrovolnou hasičkou a od mužských prací si odpočine při latinskoamerických tancích.

Pořadem, který na Primě startuje již 4. dubna a o den dříve na kanálu Prima Show, bude provázet ostřílená moderátorka Laďka Něrgešová (48). Podívejte se na medailonky letošních farmářů a farmářky ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám