Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Den svatého Patrika dorazil princ William (41) s vévodkyní Kate (42) do Aldershotu, kde se potkali s irskou Gardou. Kate samozřejmě neporušila tradiční barvu svátku a oblékla tmavě zelený kabát londýnské návrhářky Laury Green, který ozdobila jedním z národních symbolů Irska – svazkem jetelového trojlístku.

Ač má Kate ve svém šatníku mnohé kousky z klasické konfekce, obzvlášť v chladnějším počasí nosí silné kabátové šaty, které bývají dražší. Model Laury Green stojí v přepočtu 95 tisíc korun. Ke kabátku zvolila ladící klobouk i tmavě zelené lodičky na jehlovém podpatku.

Během setkání s vojáky a jejich rodinami zažila Kate veselé chvilky. Obzvlášť ji rozesmála dvacetiměsíční dcera Gaia podplukovníka Roba Moneyho, když si zkoušela nasadit tradiční vysokou medvědí čepici. Rozesmála i prince Williama, který byl jakožto plukovník irské Gardy oblečen do britské uniformy.

Nyní se chystají Kate s Williamem poprvé společně navštívit Jamajku. Podle DailyMailu se od Kate očekává, že by mohla být tou pravou osobou, která přesvědčí hlavní představitele země, aby zůstali součástí Commonwealthu.

Reklama

Další články

Načítám