Hlavní obsah
Článek

Jestli jste si Elizavetu Maximovou (32) doteď nepamatovali, tak jste ji museli zaznamenat díky jejímu projevu při předávání cen Český lev. S kráskou, která má rusko-ukrajinské kořeny, jsme si už v Rudolfinu, kde galavečer probíhal, povídali o její nové roli.

Na premiéru hry Beckham, kde hraje milenku slavného fotbalisty Rebeccu Loos, kolem kauzy proběhla v roce 2004 aféra ohledně jeho mimomanželského vztahu, jsme se oprávněně těšili. Z brunetky se díky parukám na jevišti divadla Studio DVA proměnila v neuvěřitelně krásnou blondýnku. A byla úžasná!

"Je to velká zásluha naší kostýmní výtvarnice Michaely Horáčkové Hořejší i dalších lidí v divadle. Moc si toho vážím a musí říct, že jsem měla velkou trému odehrát to před plným hledištěm," svěřila Elizaveta, která na rozdíl od své divadelní postavy, která skutečně existuje a za story o sexu s Davidem Beckhamem inkasovala 700 tisíc liber, žádný problém s bulvárem nikdy neměla. "Ale kdyby mělo k něčemu dojít s Davidem, jsem na to připravená," smála se.

V rámci ztvárnění Rebeccy ji diváky mohou vidět i v hodně sexy kostýmu, kdy má na sobě krajkový korzet a podvazky, což můžete vidět i v našem videu. Jak se cítila a jestli musela kvůli roli zamakat na postavě, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám