Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Pecháčková (18) patří i ve svém mladém věku k hlavním hvězdám seriálu ZOO. Coby blondýnka Sid se zakouká do úlisného Alberta, kterého ztvárňuje David Gránský (32).

S populárním seriálovým hezounkem ji čekala líbací scéna, kterou obvykle herečky moc nemusí. Pecháčková ale intimní scény zvládala s nadhledem. „S Davidem Gránským se tyhle scény točí hezky a je to příjemné, a to nemyslím jen ty líbací,“ směje se Michaela Pecháčková, která tak zažívá před kamerou to, co do té doby moc netočila.

„Brala jsem to jako zcela běžné natáčení, David je profesionální a vstřícný kolega, díky tomu se člověk tolik nestydí a nepřijde mu to trapné,“ míní. A protože pusou to všechno začíná, tak za pár dílů už spolu budou vést hovor vleže a v posteli.

„Myslím si, že jsme to ani nijak neprožívali a přistupovali k tomu normálně. Dostala jsem se do věku, kdy už zkrátka dětské pusy netočím, přecházím na ty zamilované, a nehroutím se z toho. Je to práce, každý herec tohle absolvuje. Navíc, když je kolega příjemný nebo když jsme přátelé a známe se, tak je to v pohodě. Je to součást herectví. Myslím, že okolí tomu přikládá větší důraz, než jaký to ve skutečnosti má,“ usmívá se seriálová Sid a naznačuje, že všem líbacím dnům není rozhodně konec, a to prý nemá na mysli jen Alberta v podání Davida Gránského.

Reklama

Další články

Načítám