Hlavní obsah
Článek

V rozsáhlém rozhovoru pro americký Vogue se modelka Bella Hadid (27) rozpovídala o psychických problémech, ale i tvrdých začátcích v modelingu. Úplně poprvé také přiznala plastiku nosu.

Pro tu se rozhodla ve 14 letech, protože si vedle starší sestry Gigi (28) připadala jako ošklivé káčátko. Teď ovšem zákroku lituje.

„Kéž bych si nechala nos svých předků. Myslím, že bych si na něj zvykla,“ zalitovala modelka s palestinskými a holandskými kořeny.

Navzdory spekulacím, které o jejím zevnějšku kolují, je prý plastika nosu jediným zákrokem, který Hadid podstoupila.

„Lidé si myslí, že jsem si nechala předělat celý obličej. Ale aby bylo jasno, nemám žádné výplně. Nemám nic proti nim, ale zkrátka nejsou pro mě,“ uvedla narovinu.

Ačkoliv byla prohlášena za nejkrásnější ženu planety, kvůli kritice si Bella nikdy nepřipadala dost dobrá. Dokonce pochybovala, že se uchytí v modelingu.

„Přišlo mi, že si to nezasloužím. Lidé měli neustále nějaké připomínky. Musím přiznat, že mi lidé v branži a v mém okolí nikdy pořádně nerozuměli,“ dodala.

„Byla jsem ta ošklivější sestra, brunetka, nebyla jsem tak cool jako Gigi, ale víc uzavřená. To mi opakovali neustále, až jsem tomu začala věřit,“ popsala život ve stínu starší sestry, jedné z nejlépe placených modelek světa.

„Vždycky jsem si říkala, co taková holka s mindráky, úzkostmi, depresemi, která o sobě pochybuje, nevěří si a nesnáší být mezi lidmi, dělá v tomhle průmyslu. Ale naučila jsem se docela dobře předstírat,“ přiznala dále.

A protože si Bella vždy myslela, že musí někomu něco dokazovat, dřela velmi tvrdě. Nikdy neodřekla zakázku, nezaspala do práce. Proslula zodpovědným a profesionálním přístupem, díky kterému patří mezi špičky ve svém oboru. Bohužel pracovní tempo vedlo také k vyhoření.

Díky slavné matce, bývalé modelce Yolandě, byly sestry Hadidovy pod drobnohledem od útlého věku. Už jako u náctileté se u Belly vyvinula porucha příjmu potravy.

„Můj oběd na střední se skládal ze tří malin a jednoho řapíkatého celeru. Dodnes se kvůli tomuto období na sebe nemůžu podívat do zrcadla,“ dodala.

Yolanda své dcery v dietách podporovala, a dokonce starší Gigi zakázala volejbal, aby náhodou nebyla moc svalnatá. Za to ji dlouhodobě ostře kritizují.

Po psychických problémech se Bella dává pomalu do kupy. Dnes už totiž ví, že je zdraví, a to i duševní, na prvním místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám