Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební hvězda Kelis (42) prostřednictvím svého agenta oznámila, že zemřel její manžel, fotograf Mike Mora. „Se smutkem můžeme potvrdit, že Mike Mora skonal. Prosíme o respektování soukromí rodiny,“ stojí v prohlášení pro média.

Mora trpěl rakovinou břicha, nemoc mu diagnostikovali v roce 2020. Po sérii vyšetření přišel krutý ortel, lékaři mu oznámili, že mu zbývá asi 18 měsíců života. O rok později informaci o své diagnóze, rakovině břicha ve čtvrtém stadiu, která se rozšířila do lymfatických uzlin na zádech, Mora zveřejnil.

„Ráno poslední den mé hospitalizace za mnou do pokoje přišli lékaři a řekli mi tu děsivou a nečekanou informaci. Nerozuměl jsem, co stojí v lékařské zprávě, ale při pohledu na jejich obličeje jsem věděl, že to nebude dobrá diagnóza. Byla to ta nejhorší diagnóza. Báli se o mě. Zeptal jsem se, jak budeme postupovat, a oni odpověděli, že už pro mě nemohou nic víc udělat. Musel jsem se s tím nějak vypořádat. Děsivé dny,“ napsal Mora loni v říjnu.

Zpěvačka Kelis s manželem Mikem

Zpěvačku si Mora vzal za ženu v roce 2014, o rok později se jim narodil syn Shepherd, v roce 2020 pak přišla na svět dcera, jejíž jméno rodiče nezveřejnili. S exmanželem Nasem má Kelis ještě dvanáctiletého syna Knighta.

Reklama

Další články

Načítám