Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Internetová hvězda Jordyn Lyne (22) proslula na TikToku svými šokujícími proměnami. Fanouškům se ukazuje nenalíčená ze všech možných nelichotivých úhlů, a pak s make-upem. Rozdíl je neuvěřitelný.

„Říkají, že přesně kvůli takovým, jako jsem já, by měli kluci brát holky na první rande do bazénu,“ nechala se slyšet Jordyn, kterou srovnávají s postavou z filmu Matilda, obávanou slečnou Trunchbullovou.

„Některé komentáře jsou fakt vtipné, lidé nevěří, že jsem to já. Make-up mě vždycky fascinoval. Jako malá jsem sledovala své tety, jak se líčí, na vysoké jsem si pak udělala kurz, ale většinu z toho, co umím, jsem se naučila díky YouTube,“ vysvětlila.

V roce 2020, poté, co prošla proměnou z muže v ženu, si transgender hvězda založila TikTok, kde ji dnes sleduje 700 tisíc lidí a její videa mají už přes 28 milionů lajků.

„Tehdy jsem začala dokumentovat své dramatické proměny. Sledovanost se úplně utrhla,“ popsala.

Fanouškům se Jordyn vždy předvede neupravená a později s výrazným líčením a uhlazeným účesem. Jak sama přiznává, za markantní rozdíl vděčí silným vrstvám make-upu.

„Předvádět se nenamalovaná je pro mě dost děsivé. Opravdu nesnáším své chlupy v obličeji, takže ukazovat je, je pro mě horor, ale proměna je pak o to dramatičtější,“ přiznala s tím, že se alespoň snaží, nejen pro transgender komunitu, normalizovat ochlupení v obličeji a maskulinní rysy.

„Každý vypadá jinak, když se nalíčí. Nedávalo by smysl se malovat, kdyby to nemělo žádný efekt,“ myslí si Jordyn.

Proměny influencerku baví, sebevědomá se prý cítí s make-upem i bez něj. Díky povedeným videím se navíc může věnovat sociální síti na plný úvazek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám