Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiérový díl nové reality show Kardashianovi se blíží a klan slavných sester ho propaguje o sto šest. V čerstvě vydaném oficiálním traileru je mimo jiné vidět nejstarší z klanu Kourtney (45) se snoubencem Travisem Barkerem (46), jak plánují miminko.

Kardashian má tři děti z desetiletého vztahu s podnikatelem Scottem Disickem. Někdejší bouřlivák také vystupoval v rodinné reality show, s Kourtney se ale nikdy nevzali. S Barkerem, který před ni poklekl v říjnu loňského roku po ani ne roční známosti, půjde k oltáři poprvé. A nejen to.

„Travis a já chceme miminko,“ je slyšet Kourtney na záběrech z gynekologického vyšetření, kam ji partner doprovodil.

Bubeník kapely Blink-182 byl v minulosti dvakrát ženatý, s druhou manželkou má dvě náctileté děti, a jak je vidět, dalším se rozhodně nebrání.

Kourtney už v minulosti přiznala, že si nechala zmrazit vajíčka, kdyby náhodou zatoužila po čtvrtém dítěti. A dobře udělala, jak se zdá.

První řada Kardashianových se zaměří také na dramatický rozvod Kim a Kanyeho Westa, její nový vztah s Petem Davidsonem, dále na vztah Khloé se záletným otcem její dcery Tristanem Thompsonem, druhé těhotenství Kylie Jenner a mnoho dalšího. První díl uvede streamovací síť Hulu 14. dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám