Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Salma Hayek (57) vynesla na nedělní udílení Filmových cen Britské akademie (BAFTA) sexy model značky Gucci, který zdůraznil její přednosti.

Sametové šaty s krajkovými detaily jí velmi slušely, rozparek, který odhaloval stehno, si ale musela během focení hlídat, aby neukázala příliš.

Snímek Klan Gucci, v němž si Hayek zahrála Giuseppinu “Pinu” Auriemmu, byl nominován ve třech kategoriích. Hayek si do londýnské Royal Albert Hall odskočila hned po pařížských týdnech módy.

Během těch ji fanoušci mohli zaznamenat například na přehlídce Balenciaga, kam vynesla modrožlutý model, kterým vyjádřila podporu ruskou armádou okupované Ukrajině.

Jindy se zase objevila i s rodinou, manželem Françoisem-Henrim Pinaultem, jeho dcerou Mathilde (21) a společnou dcerou Valentinou (14).

Francouzský podnikatel má Mathilde a syna Françoise (24) z předchozího manželství s Dorothée Lepère. S modelkou Lindou Evangelistou má ještě syna Augustina (15). Hayek si vzal v roce 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám