Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na červeném koberci spolu zásadně nepózují a na akce chodí separátně, aby je spolu nefotili. Tentokrát se ale Kristen Stewart (34) rozhodla udělat výjimku a na letošním udílení cen Critics' Choice Awards zapózovala fotografům i se snoubenkou Dylan Meyer.

Slavným dámám to nesmírně slušelo. Kristen, nominovaná za roli princezny Diany ve snímku Spencer, vynesla šaty Dolce & Gabbana hodné pro princeznu. Partnerka ji doplnila v outfitu Chanel.

Většinou je to spíš Stewart, kdo preferuje pánskou módu a vyhýbá se podpatkům, vzhledem ke své roli ale pro slavnostní večer zvolila femininní kousek. A dobře udělala, rozhodně patřila k nejkrásnějším herečkám večera.

Nominaci nakonec sice neproměnila, ale smutnit nemusí, čekají ji ještě Oscary a k tomu už prý pomalu připravuje veselku. S půvabnou scenáristkou se zasnoubila na podzim loňského roku a podle všeho už se nemůže dočkat, až půjde k oltáři.

„Chtěla jsem být požádána o ruku, dala jsem najevo, co chci, a ona to báječně zvládla. Takže se bereme,“ oznámila loni v rádiovém vysílání Howarda Sterna.

Na vdavky už prý myslela nějakou dobu. „Když víte, tak víte. V životě není nic jisté, jediné, čím si můžete být jistí, je, když někoho milujete,“ dodala ke vztahu, který doposud příliš veřejně neprožívala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám