Hlavní obsah
Článek

První díl minisérie Podezření uvedla v neděli večer Česká televize. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a jsou veskrze kladné. Příběh zdravotní sestry, která je vyšetřována kvůli smrti pacientů, zaujali díky představitelce hlavní role Kláře Melíškové (52).

Nepříliš oblíbená zdravotní sestra Hana čelí obvinění z vraždy pacientky. Co se však osudného dne na jejím oddělení stalo doopravdy? Tak zní anotace minisérie, jejíž první díl diváci ocenili pouze pochvalnými slovy. "Výborný, výborný, výborný. Klára Melíšková potvrzuje svou extraligu a klobouk dolů i před kamerou," zní jeden z kladných ohlasů, k němuž se postupně přidávaly další, které oceňují herecké mistrovství Melíškové.

"Super, vůbec jsem Kláru Melíškovou nepoznala, hraje to perfektně, už se těším na další díl," píše další z divaček. Zazněla i další slova plná chvály: Excelentní herečka. Herecký koncert. Červený koberec pro Kláru Melíškovou.

Vedle Kláry Melíškové v Podezření účinkují například Ivan Trojan, Miroslav Hanuš, Milena Steinmasslová, Jan Nedbal nebo na České lvy nominovaná Denisa Barešová v roli dcery hlavní hrdinky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám