Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dasha (42) rozhodně nepatří mezi známé tváře, které by se dělily o svoje soukromí. Její dceru Žofii jsme tak viděli až v pěti letech. Spolu s Žofkou a partnerem Ondřejem Slukou dorazila Dasha na vernisáž filmových klapek, které se budou dražit na zlínském filmovém festivalu pro děti a mládež.

"Přišlo mi to jako vhodná příležitost sem dceru vzít. Já jsem ze Zlína, takže jsem na festivalu byla každý rok a doufám, že se i Žofce bude líbit," mínila Dasha. Pozastavili jsme se, že dcera jí není skoro vůbec podobná. "Taky jsem si myslela, že budu mít jako brunetka silnější geny, ale prostě celý táta. Ono to teď už není úplně patrné, ale byl blonďák a má modré oči," smála se Dasha.

Bývalá vokalistka Karla Gotta (†80) a zpěvačka ze StarDance během posledních dvou let stihla natočit dvě desky, už se těší na vystupování a na koncerty, i když na období bez práce pohlíží zpětně tak, že si alespoň užila více času s rodinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám