Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv loni oznámili rozchod, nyní Elon Musk a hudebnice Grimes oznámili, že přivítali na svět druhého společného potomka. Dcerku jim v prosinci porodila náhradní matka. A jak je u páru zvykem, i tentokrát vymysleli exkluzivní jméno.

Pojmenovali ji Exa Dark Sideræl Musk a přezdívají ji Y. Ke dvouletému synkovi X Æ A-12, kterému říkají baby X, tak přibylo další písmenko z abecedy.

Příchod dcery oznámila Grimes v rozhovoru pro Vanity Fair. A vysvětlila, co znamená její jméno.

„Exa je odkaz na superpočítačový termín exaFLOPS. Dark znamená neznámý. Temná hmota je krásnou záhadou našeho vesmíru,“ nechala se slyšet.

Co se týče Sideræl-vyslovuje se "sigh-deer-ee-el"- Grimes uvedla, že jde o „skutečný čas vesmíru, hvězdný čas, hluboký vesmírný čas, ne náš relativní pozemský čas,“ a také poctu její oblíbené hrdince z Pána prstenů Galadriel.

Loni na podzim hvězdný pár potvrdil rozchod. A zdá se, že ani po příchodu dcery netvoří pár. Podle Grimes spolu nežijí, ale jsou nejlepšími přáteli.

„Vidíme se pořád, ale každý máme svůj život. Nečekám, že to ostatní pochopí,“ dodala s tím, že ale přesto plánují ještě víc společných potomků. „Vždycky jsme chtěli aspoň tři nebo čtyři,“ doplnila.

Kromě dětí s Grimes má Musk pět synů s exmanželkou Justine Wilson. Dvojčata Griffina a Xaviera (18) a trojčata Kaie, Saxona a Damiana (16).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám