Hlavní obsah
Článek

Pařížský týden módy v úterý skončil a ani na posledních přehlídkách nechyběly známé tváře. Na show značky Miu Miu dorazila i někdejší nekrásnější holčička světa Thylane Blondeau.

Modelka dorazila na přehlídku v outfitu laděném do šedé barvy s akcenty modré, které ladily i s líčením. Thylane i ve stále chladnějším počasí oblékla krátký svetřík, ze kterého jí vykukovalo ploché bříško a při pohybech rukou i podprsenka. Z kalhot měla záměrně vysoko vytažené kalhotky v tělové barvě, aby vynikla jejich značka.

Blondeau byla v pouhých šesti letech vyhlášena za nejkrásnější holčičku světa. V roce 2018 se pak stala nejhezčí tváří roku podle žebříčku TC Candler, který každoročně, od roku 1990, představí 100 nejkrásnějších tváří roku. Loni žebříček vyhrál Paing Takhon a na druhém místě byl Chris Hemsworth (40).

Ke svému prvenství se tehdy vyjádřila s nadšením. „Pořád tomu nemůžu uvěřit, děkuji TC Candler a všem, kdo hlasovali. Jsem vám za to nesmírně vděčná,“ napsala tehdy k vyhlášení ankety modelka patřící pod agenturu IMG, kde je také upsaná Kaia Gerber (22) či Gigi Hadid (28).

Reklama

Další články

Načítám