Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého času patřila Cameron Diaz (51) k největším hollywoodským hvězdám, ale od té doby, co se před osmi lety uchýlila do hereckého důchodu, se leccos změnilo. Především to, jak přistupuje ke svému zevnějšku.

V podcastu Rule Breakers přiznala, že o svém vzhledu moc nepřemýšlí a příliš času mu také nevěnuje.

„Je mi to úplně jedno. To poslední, na co bych myslela, je, jak vypadám. A nic moc se sebou nedělám. Nikdy si nemyju obličej,“ přiznala s tím, že má asi tunu kosmetiky, na kterou se v koupelně tak akorát práší.

„Tak maximálně jednou za měsíc si řeknu, že bych něco z toho měla použít. Jsem zkrátka v životní fázi, kdy na to nemám energii,“ vysvětlila.

Místo toho se raději soustředí na to, aby byla zdravá a silná. Letos Cameron čeká padesátka, a k tomu je maminkou dvouleté dcery Raddix, kterou přivedla na svět náhradní matka.

Kromě toho se věnuje podnikání. V roce 2020 uvedla na trh vlastní značku vína Avaline. Na obrazovce se naposledy objevila v roce 2014, v muzikálu Annie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám