Hlavní obsah
Článek

Tady by se žádné genetické testy určující otcovství v žádném případě dělat nemusely. Oblíbený herec Pavel Liška (52) se na galavečeru Český lev pochlubil dospívajícím synem, který jako by mu z oka vypadl.

Syna má Liška z jedenáct let trvajícího manželství s kolegyní Kristýnou Bokovou, s níž se rozvedl v roce 2013. Jak můžete vidět na fotografii, po mamince Šimon Samuel (17) podobu rozhodně nezdědil, dokonce i výrazy a gesta má stejné jako táta.

Šimonovi dopřáli rodiče pěknou řádku sourozenců. Pavel Liška má s bývalou partnerkou, herečkou Bárou Polákovou (40), dvě dcery, Ronju a Riku. Další dvě děti má se současným partnerem, polovičním Řekem Lucasem, také Kristýna Boková.

Pavel Liška na galavečeru Český lev předával cenu za nejlepší krátký film Milý tati, který zároveň získal i Cenu Magnesia za nejlepší studentský film. Jeho režisérka Diana Cam Van Nguyen si však finanční odměnu 100 000 korun, která je součástí této ceny generálního partnera, neužije, věnovala ji totiž v přímém přenosu organizaci Člověk v tísni na pomoc Ukrajině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám