Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své želízko v ohni na Českých lvech měla, i když nebyla mezi nominovanými herečkami. Zuzana Stivínová (50) totiž propůjčila svůj hlas hlavní hrdince animovaného filmu Moje slunce Mad o české dívce, která se kvůli lásce přestěhuje do Afghánistánu, jenž bojoval právě v této kategorii.

"Zároveň jsme se tady potkali, abych oslavili roční práci filmařů, v případě Mada tedy několikaletou práci," svěřila Zuzana, která nám svým modelem od Zuzany Kubíčkové trochu orientální královnu z Tisíce a jedné noci připomínala. "To mě ani nenapadlo, ale asi je to podvědomě vždycky všechno tematické," mínila Zuzana, která si užívala hlavně zapůjčené diamantové šperky, zvláště pak obří prsten.

V profesním životě se těší hlavně na divadelní scénu, a to do Národního divadla. "Brzy začnu také natáčet dva projekty, o kterých ale zatím nemohu mluvit, ale slibuju, že se o nich včas dozvíte," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám