Hlavní obsah
Článek

V záplavě rób na Českých lvech působila ve svém rudém modelu trochu vyčnívala. "Červené šaty mi vybrala moje vizážistka Džamila Nováková už před čtrnácti dny. Žádnou symboliku to nemá," vysvětlovala herečka Sandra Nováková (41). "Já jí říkal, že když padne otázka na šaty, že je jako vlčí mák," doplnil její manžel, režisér Vojtěch Moravec.

Protože jsme ji nechtěli moc trápit, raději jsme s manželským párem probrali jejich filmovou tvorbu. To, že jejich první společný projekt, komedie Matky, která byla divácky velmi úspěšná, mezi akademiky neuspěla, je prý netrápí. "Třeba zaboduje náš další film, Hádkovi, který už je dokončený a premiéra bude v červenci. Tam je aspoň dost konfliktů," smáli se.

Čeká je i další natáčení. "Za měsíc se začíná na Slapech točit nový osmidílný seriál, kde budu hrát vyšetřovatelku. Bude to moje první policistka, tak se těším," svěřila Sandra. Nás zajímalo, zda se na roli připravovala i fyzicky, ale to prý nezvládla. "Ale aspoň si změním účes, tak nějaká fyzická změna tam bude," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám