Hlavní obsah
Článek

Camilu Cabello (25) zradil outfit v přímém přenosu pořadu The One Show, do kterého se připojila virtuálně. Zpěvačka promuje svůj nový singl Bam Bam a moderátorům chtěla předvést své taneční pohyby. Když ale vstala, z rozhalené košile vykoukla bradavka.

Tu Camila vmžiku schovala a tančila dál, jako by se nechumelilo, zatímco komik Alan Carr se dusil smíchy, jak se můžete přesvědčit ve videu níže.

„Doufám, že jste neviděli bradavku,“ poznamenala Cabello se smíchem, když se znovu posadila. „Trochu jo, ale ani nevím, co jsem viděla, byl to jen záblesk,“ ujistila zpěvačku moderátorka Alex Jones.

Na trapas pak zpěvačka reagovala na Tik Toku. „Když se mě můj stylista zeptal, jestli chci něco na zakrytí bradavek, řekla jsem ne,“ napsala ve videu, v jehož pozadí je slyšet píseň, ve které se zpívá: „Kéž bych měla stroj času."

Fanoušci zahrnuli Camilu na Twitteru ovacemi. Líbilo se jim, že trapas ustála a vzala s humorem. A popravdě řečeno, lepší promo si pro nové album Familia, které vychází 8. dubna, snad ani nemohla přát.

Reklama

Další články

Načítám