Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno oslavila Pavlína Ďuriačová (33) se svým synem první narozeniny a už se pomalu vrací k práci. Aktuálně zkouší nové představení Ostrov pokladů. „Je to poprvé, co hraji v dětském muzikálu. Malý má ty písničky hrozně rád, doma nám to jede pořád, protože se to učím,“ svěřila se Super.cz zpěvačka.

Na jevišti bude mít tentokrát opravdu ránu. Ke kostýmu pirátky si sama zvolila zrzavou paruku. „Jsem asi po patnácti letech zase zrzka. Ještě mi nabízeli blond paruku, ale to jsem byla před dvěma lety, to jsem nechtěla. Nebyla jsem u kadeřníka dva roky, od dob covidu jsem se tam nedostala a nějak jsem si zvykla, že mé vlasy jsou zcela výjimečně přirozené, a ne platinově blond, a jsem spokojená,“ prozradila nám zpěvačka, která je jinak brunetka.

„Je to jiné než ostatní muzikály. Při zkoušení je děsná pohoda, režisérka je tvůrčí a přístupná nápadům a za mě je to hrozná pohodička. Jsem pirátka, která se jmenuje Mečakudla. Asi proto, že je neustále ozbrojená. Najde si lásku, takže já jsem se dočkala svého prvního love songu,“ dodala Pavlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám