Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Robert Kodym z kapely Lucie poprvé přiznal, že se léčil se závislostí na alkoholu. Hudebník pobýval v psychiatrické léčebně Červený Dvůr. K pití se prý uchýlil v covidové době.

„Vlastně zhruba v době, kdy přišel covid, mi můj život přinesl obrovský množství stresu z několika stran. A já jsem vůči stresu hypersenzibilní. Zaháněl jsem ho tou nejdebilnější legální drogou neboli alkoholem,“ přiznal Blesku Kodym.

V léčebně strávil celkem 66 dní a napsal v ní básnickou sbírku, kterou plánuje vydat. S alkoholem se rozhodl skončit definitivně. „Alkohol už prostě není můj kamarád, konec,“ má jasno.

S kapelou Lucie se Kodym potkal na křtu jejich obřího vizuálního díla s názvem Fotografity mapující na zhruba 800 snímcích jejich hudební kariéru.“

„Když jsme prohlíželi ty fotky, vracely se nám emoce, které jsme zažili. Za mne je má nejoblíbenější fotosérie z místa, kde býval Stalinův pomník. Michal tam vylezl po ocelovém lanu a zřítil se. Pak tam ležel a my se mu smáli," řekl na křtu Super.cz Kodym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám