Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lily James (32) se blýskla na udílení filmových cen Independent Spirit Awards v outfitu, který odhalil hodně kůže. Růžový top značky Del Core herečce moc slušel, nechala vyniknout své přednosti, i když ne tolik jako v nedávno uvedeném seriálu Pam & Tommy.

V tom ztvárnila Pamelu Anderson a během milostných scén s kolegou Sebastianem Stanem, jenž si zahrál Tommyho Leeho, ukázala skoro všechno. Včetně umělých silikonů, které byste od pravých snad ani nerozeznali.

„Ta prsa byla úžasná. Neřekli byste, že nejsou pravá. Byla jsem v šoku. Ale neměla jsem je nasazená tak často, jak bych chtěla, protože to zabralo hodně času. Občas jsme trochu podváděli s mým poprsím, které jsme pomocí outfitů či pozic kamuflovali tak, že vypadalo větší,“ popsala pro Entertainment Weekly herečka.

Do maskérny musela už v půl čtvrté ráno, a tak je nejspíš ráda, že na společenské akce umělé poprsí ani jiné části těla nepotřebuje.

V nadcházejících dnech se seriál streamovací sítě Hulu dočká svého finále. Děj se odehrává v době, kdy na veřejnost unikla erotická nahrávka Pamely Anderson a jejího tehdejšího muže. Z jejich domu ji ukradli v roce 1995 a její zveřejnění vyvolalo skandál. Anderson se od seriálu totálně distancovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám