Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Taron Egerton (32) omdlel v sobotu večer na jevišti londýnského divadla Leicester Square Theatre během hry Cock. Na jevišti s ním byl kolega Jonathan Bailey, známý ze seriálu Bridgertonovi.

Herci se naštěstí nic nestalo, ozval se fanouškům na sociální síti, kde je ujistil, že je v pořádku a do divadla by se měl vrátit už v pondělí večer.

„Jak někteří z vás možná slyšeli, omdlel jsem během včerejší premiéry hry Cock. Jsem úplně v pohodě. Mám trochu bolavý krk a zraněné ego, jinak jsem v pořádku,“ vzkázal.

„Rozhodl jsem se to vidět pozitivně a ocenil bych, kdyby někdo, kdo byl včera večer v divadle, řekl, že jsem podal tak angažovaný a elektrizující výkon, že to moje tělo nezvládlo,“ zavtipkoval.

Závěrem postu poděkoval divadelnímu týmu a svému náhradníkovi a dodal, že se plánuje vrátit v plné síle a odehrát tentokrát celé představení. Není jasné, co přesně Egertonův kolaps způsobilo, zdá se, že ale nešlo o nic vážného. Divadelní produkce se k věci neprodleně vyjádřila.

„Lékař, který byl v publiku, se o Tarona okamžitě postaral, a i když se mu udělalo lépe, bylo rozhodnuto, že zbytek představení odehraje jeho náhradník Joel Harper-Jackson.“

Tarona si můžete pamatovat především jako Eltona Johna ze životopisného snímku Rocketman či Malého Eggsyho z Kingsmanů a z dalších filmů. V Londýně působí hojně na divadle a díky pěveckému talentu je také populárním muzikálovým hercem.

Reklama

Další články

Načítám