Hlavní obsah
Článek

Zatím největší televizní roli získal Kryštof Bartoš v minisérii Devadesátky, která mu přinesla značnou popularitu. „Mou kariéru to určitě posunulo dobrým směrem a jsem za to velmi vděčný,“ svěřil Super.cz herec.

Ohlasy fanoušků zaznamenává dodnes. „Já sociální sítě příliš neprožívám, ale přišlo mi spoustu žádostí o přátelství, v životě jsem jich tolik neměl,“ usmívá se Kryštof Bartoš, který si pochopitelně zájem diváků užívá. „Je to příjemné, ale pokouším se nemít hlavu v oblacích, abych potom nespadl z tak velké výšky, kdyby se nedařilo.“ Vzhledem k pandemii covidu, která hereckou profesi velmi zasáhla, ví, o čem mluví.

K vítaným změnám došlo nejen v jeho profesním, ale i v soukromém životě. Ještě nedávno byl totiž nezadaný, což už nyní neplatí. „Je to stará informace, doba je rychlá a já už si teď tak nezadaný nepřipadám,“ usmíval se herec. Přispěl k novému vztahu i právě populární seriál? „V Devadesátkách mě viděla, ale už se známe dlouho,“ vysvětluje.

Nyní jej můžeme vídat také na divadelních prknech v tragédii Macbeth, jež bude mít premiéru 21. března v Činoherním klubu. „Je to hra o diktátorovi, který se utrhne ze řetězu, a myslím, že všichni tady vnímáme, jak velmi aktuální se tato hra stává v posledních dnech,“ říká.

„Je to zodpovědnost, kterou přijímáme s radostí a děláme to i pro všechny obyvatele Ukrajiny a Ruska, kteří jsou proti válce a proti Putinovi, a kteří tímhle taky trpí,“ říká emotivně a s hrdostí Kryštof Bartoš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám