Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Suzy Cortez (33) se proslavila díky Playboyi nebo jako Miss BumBum. Její křivky, a především zadeček, za který si vysloužila titul, obdivují miliony lidí po celém světě. Jsou ale i okamžiky, kdy je modelce sexy vzhled na obtíž.

Brazilka tvrdí, že si v lednu rezervovala ubytování v São Paulu, když se ale potkala s majitelem, vykopnul ji, a dokonce prý vyhodil její věci. To vše kvůli jejímu vzhledu, jak tvrdí.

Majitel se objevil druhý den jejího pobytu a stěžoval si na její outfit, vadilo mu, že má na sobě legíny. Také ji nařknul, že mu v domě zničila nábytek. Pak údajně posbíral její věci a hodil je do popelnice. Suzy nezbývalo než přivolat na pomoc policii. Ta potvrdila, že modelka žádné škody nenapáchala.

Cortez je přesvědčená, že pronajímatel takhle jednal kvůli jejímu vzhledu. „Je to největší předsudek a noční můra, jakou jsem zažila. Jsem zahanbená a psychicky otřesená,“ uvedla na sociální síti. „I policii to přišlo absurdní,“ dodala.

Incident nahlásila u zprostředkovatele ubytování, kterým je Airbnb. „Náš tým prošetřuje tato tvrzení, včetně obvinění z diskriminace ze strany hosta. Nadále podporujeme obě strany, aby záležitost vyřešily, a podle našich zásad podnikneme příslušná opatření,“ vyjádřila se společnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám