Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelce jménem Alicia Amira (31) se také přezdívá živá Barbie. Svému idolu se snaží podobat co nejvíc a celkem se jí to daří. Na Instagramu se nyní pochlubila, kolika zákroky od roku 2019 prošla, a přidala snímky, na kterých je proměna patrná.

Aby dosáhla kýženého efektu, podstoupila plastiku prsou, nosu, zákroky na čele, okolo očí a výplně tváří a rtů. A prý ještě nekončí.

„2019 vs 2022,“ popsala fotografie. „Nikdy jsem si nevybrala být Bimbo, ale spíš jsem vyzdvihla, čím jsem. Nic mě nedělá šťastnější, než když se podobám svému ideálu krásy,“ nechala se slyšet.

„Cítím se volná a silná, když dělám, co chci. Jsem zdravější, šťastnější a víc sexy. My barbíny nestárneme, jen máme víc plastik,“ dodala.

Z fotek je patrné, že jí na těle přibyla také tetování, vytetovat a pozvednout si nechala i obočí a nosí hustší řasy a delší nehty. Její rty jsou dvojnásobné, o poprsí ani nemluvě.

Doplnila, že zákroků ale podstoupila daleko víc, než kolik jich zmínila u fotografií. Pro fanoušky je inspirací. Proměnu hodnotí jako změnu k lepšímu.

A jestli s plastikami Alicia někdy přestane? „Nemyslím si, protože nemám žádný cíl. Miluji tu transformaci. Čím víc plastik, tím líp,“ stojí si za svým.

Modelce se také líbí představa, že se muži uspokojují při pohledu na její fotografie. Ji samotnou prý přitahují lidé, kteří působí stejně uměle jako ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám