Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Arichteva (37) se po narození syna opět vrací na obrazovku. V detektivce Dům na samotě režiséra Viktora Polesného si poprvé zahrála policistku.

„Poprvé hraji kriminalistku, poprvé jsem držela zbraň, poprvé jsem měla běhat tak, abych někoho případně chytla. Bylo to super. Dost jsem se při natáčení i zasmála,“ svěřila se Veronika, která je jednou z hvězd nového snímku natočeného podle knihy Michaely Klevisové.

Bylo to poprvé, co Veronika točila jako máma. S manželem Biserem Arichtevem mají syna Luku. „Takže někde vzadu v hlavě mi při natáčení běhalo, jestli je doma všechno v pořádku. A bylo,“ řekla herečka ke snímku, který jde na obrazovky v neděli 6. března.

K roli přišla nečekaně, „Byla jsem asi tři měsíce po porodu syna a zavolala mi Magda, pravá ruka pana režiséra, jestli bych neměla zítra čas se Viktorovi přijít jenom ukázat, jak teď vypadám. Trochu jsem se lekla, po porodu se žádná ženská nechce nikde moc ukazovat. A pak jsem se lekla znova, když na kamerovkách chtěl pan režisér, abych zahrála dialogy, který jsem ale vůbec neuměla. A možná tím, že jsem víc improvizovala, než něco hrála, tak jsem tu roli dostala,“ popsala Arichteva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám