Hlavní obsah
Článek

Courteney Cox (59) je jednou z hvězd nového komediálně hororového seriálu Shining Vale a v rámci proma zavítala do pořadu Jimmyho Kimmela. Když se jí moderátor zeptal, jestli sama věří na duchy, měla co říct.

„Jednoho jsem měla. Nejprve jsem tomu nevěřila, ale žila jsem v jednom domě ve čtvrti Laurel Canyon v LA, kde žily i Gypsy Rose Lee nebo Carole King,“ referovala o slavné americké burlesce ze 30. let a populární písničkářce.

Právě ta Courteney jednou navštívila a řekla jí o páru, který v domě kdysi žil a prošel ošklivým rozvodem. Dodala, že v domě straší, a dokonce uspořádala s herečkou seanci. Několik přátel Cox pak upozornilo, že zaznamenali ducha v podobě ženy sedící na posteli, ale i tehdy zůstávala hvězda Přátel skeptická. Pak ale přišel zlom.

„Zazvonil u mě poslíček od UPS, a když jsem otevřela, zeptal se, jestli vím, že v domě straší. Řekla jsem, že vím, a zeptala se, proč se ptá. A on na to: 'Protože za vámi právě někdo stojí.'

Na to konto se Courteney rozhodla, že dům prodá. „Už je to pak jiné. Začnete vidět věci všude,“ dodala k radikálnímu kroku.

Shining Vale startuje v USA v neděli a na jeho tvorbě se podílela irská komička Sharon Horgan a spolutvůrce Přátel Jeff Astrof.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám