Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do reality show Výměna manželek míří známé tváře. Ve středečním premiérovém dílu se diváci mohou těšit na herce Jaromíra Noska (46) a jeho přítelkyni Zuzanu. Televize oslovila i další české celebrity a dva speciální díly Výměny odvysílá v průběhu dubna a května.

„Když přišla nabídka, jestli nezkusit desetidenní odloučení, řekli jsme si, proč ne,“ říká herec známý z filmů Účastníci zájezdu, Rebelové či Román pro ženy.

Doufá, že mu desetidenní změna režimu pomůže překonat zlozvyky. „Rád bych začal chodit spát dřív, protože teď chodím do postele třeba až tak ve čtyři ráno, a je úplně jedno, jestli mám vstávat v šest nebo v jedenáct,“ vysvětlil.

Herec je ve spokojeném vztahu s přítelkyní Zuzanou, která si nemůže vynachválit, jak jí partner pomáhá v domácnosti. Žádná vztahová krize, na kterou jsou diváci tohoto pořadu zvyklí, se nekoná. Zuzana ale prozradila, že by si ráda vyzkoušela péči o děti, protože časem plánují založit rodinu. V náhradní domácnosti na ni budou čekat rovnou 4 děti, takže se jí přání vyplní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám