Hlavní obsah
Článek

Otužování a saunování jsou v posledních letech velkým trendem, kterému podlehli i moderátor Jan Tuna a herečka Nela Boudová (56).

„Mě k otužování přiměla korona, protože mi chyběl společenský kontakt. Divadla byla zavřená. U Vltavy, u klubovny otužilců, se dělaly ohně, scházeli jsme se tam a povídali si,“ vysvětlila v talk show 7 pádů Honzy Dědka herečka.

To Jan Tuna má s otužováním ještě větší zkušenosti, dokonce chodí oblečen nalehko a často je naboso. „Stává se z toho závislost, dneska jsem byl ve Vltavě dvakrát. Otužuju se celý život, většinu roku chodím v kraťasech, bosý, doma si moc netopím. V ložnici bychom měli mít max. 18 stupňů,“ říká moderátor a jeho partnerka ho doplňuje slovy: „To já dost trpím.“

Posteskl si také, že s covidem museli přestat navštěvovat saunu, kterou oba milují. „Považuju ji za druhou nejlepší věc na světě,“ prohlásil moderátor. Tím nadhodil dalšímu přísedícímu hostovi Janu Svěrákovi, který se zeptal, zda tou první nejlepší věcí na světě je jeho partnerka Nela.

„Chtěl jsem říct, že první nejlepší je sex, takže vlastně jo,“ odzbrojil Tuna svou odpovědí nejen režiséra Svěráka, ale také svou lásku a všechny hosty. Podívejte se na ukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám