Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) a Karel Vágner zažili nevšední dovolenou na Srí Lance, kam odjeli za očistou těla i duše. Pod kontrolou tamních lékařů podstoupili několikatýdenní ájurvédský detox, masáže, procedury a stravovali se výhradně dietně. „Princip je vyčistit střeva, protože střevo je druhý mozek,“ vysvětluje tradiční indické lékařství Simona Krainová.

Kromě vyčištěného těla si domů přivezla i nezapomenutelné zážitky. „Prošli jsme si lékařskou prohlídkou, která trvala asi hodinu. Ptají se vás na nemoci z dětství, jestli máte psychické problémy. Změří vám tlak, z jazyka dokáží vyčíst vaše zdravotní problémy, dívají se vám na nehty, na vlasy,“ popsala pro Super.cz

Pochopitelně, že díky dietnímu režimu nechali s manželem na Srí Lance několik kil. „Manžel shodil mnohem víc než já. U lékařské prohlídky si můžete zažádat o redukci váhy, o tu jsem já samozřejmě nežádala,“ říká blondýnka.

Každý má sestavený jídelníček na míru, výjimkou není ani redukce masa nebo jeho úplně vyřazení v prospěch zdraví. „Manžel není vegetarián ani vegan, ale chce se zbavit závislosti na jezení masa, takže jemu to vyhovovalo, já bez masa úplně fungovat nedokážu. Manžel shodil za pobyt asi 13 kg, já asi 4,5 až 5 kilo,“ dodává modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám