Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka Martina Gavriely (45) pomáhá i na dovolené. Na Zanzibaru, kde tráví s partnerem Marcusem Tranem a synem Leem dovolenou, se rozhodla, že pomůže skupině šesti ukrajinských občanů s návratem do Evropy. Jsou bez peněz, mají strach o rodinu a letadlo ukrajinské společnosti už pro ně nepřiletělo.

"Ukrajinců je tu víc, ale bohužel tato šestice lidí už nemá finance na to tady zůstávat. Navíc mají strach o rodinu, mají na Ukrajině rodiče, děti, chtějí se o ně postarat, jedna žena je těhotná, je tu pár starších lidí. Cestovní kancelář v jejich zemi pochopitelně nyní nefunguje, letadlo už pro ně nepřiletělo. Navíc neumí anglicky. Je to hodně složité, protože komunikujeme jen díky překladači. Je to pro ně strašně těžké, cítím z nich úplnou bezmoc. Pláčou," řekla Super.cz Gavriely, která se rozhodla, že se jim pokusí zařídit cestu do Česka.

"Zaalarmovala jsem snad celý Instagram a jsem neuvěřitelně šťastná, že se mi ozvala paní z Čedoku a v úterý všech šest lidí cestovka dopraví do Česka. Jsem neuvěřitelně vděčná a pláču dojetím. Nevím, komu dřív děkovat. Ukrajinci letí za svými rodinami," dodala šťastná Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám