Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na novou televizní roli si počkala dlouho, ale vyplatilo se. Herečku Jitku Ježkovou uvidíme v novém seriálu Chlap, kde si zahraje ředitelku nemocnice, a hlavně manželku titulního hrdiny, kterého ztvární sexy slovenský herec Tomáš Maštalír.

"Bylo to naše první setkání před kamerou, a hned první natáčecí den byl poslední obraz popsán na levé straně scénáře: Líbají se jako dva puberťáci," popsala Super.cz Jitka. Nás samozřejmě zajímalo, jak její charismatický kolega líbá. "Líbá hezky. Fakt," ujistila nás herečka.

Natáčení je už téměř u konce, od 3. března budeme moci seriál vidět nejprve na Voyo. Ale vzhledem ke covidu to bylo trochu náročnější.

"Už sice nebyly žádné striktní lockdowny, ale covid nám práci komplikoval, několikrát jsme museli měnit natáčecí plán. Jednou se to stalo i kvůli mně," vyprávěla.

Během pandemie si Jitka, která je převážně divadelní herečka, na práci nestěžovala. "Namlouvala jsem audioknihy a natáčela film Tady hlídáme my," vysvětlila. Také vypomáhala kamarádům ve stánku s jídlem, to ale dobře nedopadlo, jak se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám