Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda americké verze StarDance, tanečník Maksim Chmerkovskiy (42), který je aktuálně v Kyjevě, se spojil s fanoušky prostřednictvím Instagramu, aby informoval o aktuálním dění v Ruskem napadené zemi. V jednom z videí se neubránil slzám.

Maksim ujistil sledující, že je v bezpečí kyjevského hotelu nedaleko parlamentu, který má kryt. Po dotočení videa se do něj přemístil.

Sám má americký pas a může ze země, až situace dovolí, odcestovat. Jeho rodina je v bezpečí v USA, ale přátelé a jejich rodiny a děti takové štěstí nemají. To dohnalo šampiona v latinskoamerických tancích k slzám.

„Upřímně se nedokážu ubránit emocím. Je to strašně těžké. Znáte mě, jsem silný a nedávám nic najevo, ale chci jet domů. Jdu do krytu, protože to tu bude drsné,“ uvedl mimo jiné.

Fanoušky pak ještě informoval o aktuálním dění prostřednictvím Instastories. Ve videích také kritizuje prezidenta Putina a žádá o zastavení invaze. Apeluje také, aby lidé nevěřili klamavým zprávám, které Rusko vypouští.

V popisku doplnil, že se mu vrací traumata z minulosti, hrozba války a okupace jsou důvody, kvůli kterým v 90. letech emigroval. Vzdal také hold ukrajinským mužům a ženám, které naverbovali do armády, aby bránili svou vlast.

„Brečím, když to píšu, protože ti lidé si zaslouží řešit třeba grilování, a ne zku*venou válku. Obejměte své blízké,“ vzkázal na závěr.

Reklama

Další články

Načítám