Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije tady spousty let, málokdo ještě tušil, že má moderátorka Inna Puhajková (38) ukrajinské kořeny. S rodiči se přistěhovala do Česka na počátku 90. let. Její otec je Ukrajinec a stále tam žije velká část její rodiny. Moderátorka sportu na Nově promluvila o tom, jak moc ji situace v její rodné zemi zasáhla.

"Ano, mám strach. Velký strach, co všechno se bude dít. Strach o všechny nevinné lidi. Nechci, aby mě někdo litoval. Je mi obrovsky líto všech bezmocných lidí, kteří teď zažívají naprosté peklo. Upřímně se na to nemůžu vůbec dívat, protože bych pořád jen brečela," říká se slzami v očích Inna.

"Kdo poznal Ukrajinu, tak ví, že je to úžasná země, srdečná, laskavá. Mí příbuzní jsou naštěstí v pořádku a snad i v bezpečí. Žijí na západě Ukrajiny, kde je zatím klid. Ale nikdo neví, co bude... Válka je největší zlo na zemi, které existuje, nebuďte prosím lhostejní," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám