Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Supranational Czech Republic Angelina Kostyshyn prožívá nejhorší probuzení v životě. Před pár minutami se dozvěděla, že v její rodné Ukrajině začala válka. Rusko už bohužel začalo bombardovat i město Charkov, kde má část rodiny. Kráska se bojí o všechny své blízké.

"Bohužel mi teď maminka volala, že už bombardují i město Charkov, kde mám část rodiny. Úplně se klepu. Ačkoli jsme v České republice, žiju tady, Ukrajinu celým svým srdcem miluju. Za rodinou létám každý rok. Proč už nemůže být Ukrajina v klidu?" řekla Super.cz Kostyshyn.

O Putinovi má jasný názor. "Je to psychopat, je neuvěřitelné, čeho je schopen. Je to něco šíleného. Kdo chce ve 21. století válku? Jen úplný psychopat," říká Angie.

S rodiči bude řešit, co dál, a zda by bylo možné rodinu dostat do České republiky. "Nevím, co je reálné, co je možné teď udělat. Musíme sem rodinu dostat. Určitě je tam nenecháme. Je to šílený, nemám slov. Jen pláču," dodala.

Reklama

Další články

Načítám