Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Kate (42) vyrazila na oficiální návštěvu Dánska, kde ji jako jedno z prvních čekalo setkání rodičů s dětmi v rámci projektu zabývajícího se mentálním zdravím malých pacientů. Vřelým vztahem k dětem je vévodkyně z Cambridge známá a v jejich blízkosti je jako ryba ve vodě.

V Kodani se dokonce rozněžnila natolik, že svěřila, že přítomnost nejmenších v ní vzbuzuje touhu po dalším rozšiřování rodiny. A k tomu zažertovala, že se ji manžel už pomalu bojí pouštět tam, kde bude mít možnost vidět miminka.

„William se vždycky obává toho, když vidím děti pod jeden rok. Přijdu pak domů a říkám, abychom měli další,“ práskla na sebe maminka princezny Charlotte (6) a princů George (8) a Louise (3).

Její muž sice také nedávno, když si Kate na jiné akci chovala malou holčičku, žertoval, aby její rodiče vévodkyni nevnukovali nějaké nápady, seriózně však manželé už v minulosti uvedli, že je jejich pětičlenná rodina kompletní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám