Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už loni na podzim, když jsme se potkali s Richardem Genzerem (57), herec a porotce StarDance naznačil, že už se s manželkou Lindou Finkovou rozhodli, že je čas jejich manželství oficiálně ukončit. Linda už celé roky žije s přítelem Milanem, také Richard vystřídal několik dlouhodobých přítelkyň.

Tuto skutečnost nám nyní potvrdila i Linda, kterou jsme potkali na vystoupení pro nadační fond Time for Help, kde zazpívala píseň Dámy vládnou z muzikálu Kleopatra. Ostatně její text se k rozhovoru na toto téma hodil. "Já svůj život ovládala vždy, ale nikoli na úkor druhých. Musím říct, že se dost přizpůsobuji svým dětem a svému druhovi," přiznala.

I se žádostí o rozvod se přizpůsobila a počkala, až k tomu dospěje Richard. "A teď už to k tomu spěje a my stále čekáme, až nás vyzvou," čekají manželé na rozvodový termín. Jejich rozvod mají na starosti právníci. Na všem, včetně majetkového vyrovnání a péče o děti, ostatně dcera Viktorka je už dospělá, jsou dávno domluvení.

"Máme shodný názor na všechno. Půjdeme si plácnout a dát si pusu," představila nám svoji vizi přátelského rozvodu Linda.

Zajímalo nás, zda by se poté, co bude oficiálně rozvedená, chtěla vdát za svého dlouholetého partnera. "Jestli to přijde, tak klidně. Mám hodného partnera, se kterým jsem celou tu dobu. Ale i můj manžel se může oženit znovu a já mu půjdu ráda na svatbu," uzavřela Finková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám