Hlavní obsah
Článek

Moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra odstoupil ze zdravotních důvodů z drsné reality show Survivor Česko Slovensko. Zástěra patřil k velkým favoritům soutěže, ale zranění kotníku i kolene už bylo i na něj moc a musel z Dominikánské republiky odjet.

„Ta zdravotní komplikace, když jsem musel odejít, tak přišla v pravý čas, protože kdo ví, jak bych dopadl potom. Takhle jsem odešel téměř bez následků,“ řekl na Tn.cz moderátor, který je nyní už zpátky v České republice.

„Střet s realitou po návratu z ostrova byl příkrý. Myslel jsem si, že si to budu užívat víc. To mrzení z toho, že jsem musel odstoupit ze zdravotních důvodů, převažovalo nad výhodami normálního světa,“ dodal.

Zástěra není jediným soutěžícím z týmu celebrit, který v soutěži předčasně skončil. Zpěvák Vojta Drahokoupil se rozhodl dobrovolně ukončit svou účast už na začátku kvůli problémům spojeným s duševním zdravím, problémy s kolenem vystavily stopku také pro slovenského zápasníka MMA a dalšího velkého favorita soutěže Gábora Borárose. Fotbalista Nathan Dzaba pak odstoupil kvůli otřesu mozku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám