Hlavní obsah
Článek

Zase jednou byla za divačku a fanynku svého manžela. Michaela Tomešová (32) byla z vystoupení svého muže Romana Tomeše (36) v roli genderqueer zpěvačky Hedwig ve stejnojmenném představení dojatá k slzám. A to i díky tomu, že s ním prožívala náročné zkoušení, kdy se musel převtělovat v ženu.

"Jsem pořád plná emocí. To zkoušení bylo zajímavé, protože Roman nikdy takovou výzvu neměl. Hodinu čtyřicet se nehne z jeviště, musel si okoukat nějaký ženský princip. Začal si ode mne půjčovat odličovače a odlakovače. Jinak ale doma funguje normálně, i jako taťka, tak jsem žádnou velkou změnu nepociťovala," řekla Super.cz.

Mužskou roli v domácnosti zastává nadále bez problémů. "Umí to rozdělovat. Když někdo hraje masového vraha, taky nepozabíjí rodinu. Takže Hedwigu si Romča vodil domů jen občas, když potřeboval být trochu víc žena než já. Ale on je z principu velmi emotivní člověk, třeba v dojímání u filmů vede," svěřila Míša.

Herečka, která momentálně natáčí seriál ZOO, se na premiéru v Malostranské besedě snažila vyladit do stylu Hedwig. Kostýmní návrhář představení Laco Hudec Šubrt jí navrhl speciální kabelku a oblékla i záplatovanou džínovou bundu. "Tu jsem viděla na štendru a v ZOO jí nosí Eva Burešová. Ona o tom tedy nevěděla, tak jí tímto děkuji za zapůjčení. Ráno ji zase vrátím," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám