Hlavní obsah
Článek

Mladá a talentovaná Nikita Machytková se letos utká o vítězství v show Tvoje tvář má známý hlas. Teprve sedmnáctiletou zpěvačku mohou diváci znát z posledního ročníku SuperStar, kde se probojovala až do finále. Bohužel svou účast v pěvecké show musela předčasně ukončit. Odstoupila na vlastní žádost kvůli zdravotní situaci v rodině.

„Maminka je vážně nemocná, její stav se zhoršil, měla bych být s ní. Prožíváme náročné období, ale dnes jsem ještě ráda, že je tady se mnou. Bylo to ohromné období pro mě. S hudbou nekončím,“ loučila se tehdy na pódiu Nikita, jejíž maminka nemoci bohužel podlehla.

Jak ale pohledná zpěvačka předeslala, na zpěv nezanevřela, a i proto přijala účast v show známých tváří, která již tuto neděli zamíří na televizní obrazovky.

„Smrt maminky pro mě byla a stále je nejtěžší etapou života,“ svěřila nyní zpěvačka, která by chtěla všem vzkázat, aby si i po tak těžké zkušenosti, kterou si ona sama prošla, nikdy nepřestali plnit sny. „Moje maminka si přála, abych zpívala, a tak se snažím ze všech sil jít dál, a vlastně to dělám i pro ni,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám