Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po úspěchu Devadesátek přichází Česká televize s dalším kriminálním příběhem s názvem Vražedné stíny, který vznikl podle literární předlohy Počmárané nebe spisovatelky Petry Bačovské. V hlavních rolích se představili Ondřej Vetchý (61), Martin Finger nebo Miroslav Donutil (73).

Herecké obsazení je kromě samotného děje tím, co diváci na dvoudílné detektivce z dílny režiséra Jiřího Svobody obdivují. Hned první díl vyvolal četné ohlasy.

Pochvaly sklízí především Ondřej Vetchý, jehož samotný režisér označuje za „mimořádný talent, který se se svou postavou ztotožňuje na dřeň“. „Úžasné, mělo to šťávu, drive a Ondra Vetchý opět exceloval“ či „Plně souhlasím se všemi nadšenými komentáři! Byl jsem fascinován hereckým výkonem Ondřeje Vetchého“, píší fanoušci.

V dramatu dále hrají Tomáš Töpfer, Filip Blažek (50), Jan Dolanský (46), Marek Vašut (63), Jana Krausová (70), Andrea Pomeje (35) a jednu z hlavních rolí ztvárňuje herečka Tereza Hofová, u které diváci zatím víc než herecký výkon hodnotí její vzhled.

„Co to proboha udělali poslední dobou ve filmech s herečkou Terezou Hofovou? Mladá a pěkná herečka a vypadá, jako by jí bylo přes 50,“ podivuje se jedna z žen. „Ty šedivé vlasy ji dělají výrazně starší. Ale to je její volba. S tím květákem, co má zde, by mohla hrát Olgu Havlovou“, přitakávají další.

Líbil se vám první díl Vražedných stínů?
Ano
81,5 %
Ne
6,7 %
Neviděl/a jsem.
11,8 %
Celkem hlasovalo 50537 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám